Αλλάζουμε το λουράκι του ρολογιού μας σε 5 λεπτά

Βήμα 1

Αλλάζουμε το παλαιό λουράκι του ρολογιού μας και τοποθετούμε το καινούργιο εύκολα και γρήγορα στο σπίτι μας.

Το νέο λουράκι μπορεί να αλλάξει το στυλ του ρολογιού σας. Πως όμως μπορείτε να το κάνετε σωστά;

Το μοναδικό εργαλείο που θα χρειαστούμε είναι έναν εξωλκέα μπαρετών.

Εργαλεία για ρολόγια.


Στο timemaster μπορείτε να βρείτε, χρήσιμα εργαλεία για την συντήρηση των ρολογιών σας.

Μπορείτε να αγοράστε τον δικό σας εξωλκέα μπαρετών εδώ.


Βήμα 1

Χρησιμοποιούμε την διχάλα του εξωλκέα μπαρετών και τοποθετούμε τον εξωλκέα στο σημείο επαφής της μπαρέτας (μεταλλική ράβδος) με το «αυτάκι» του ρολογιού. Έπειτα πιέζουμε την μπαρέτα του ρολογιού με τον εξωλκέα έτσι ώστε να απασφαλίσει από την ειδική υποδοχή και αφαιρούμε το ένα τμήμα του λουριού.

Βήμα 1
Βήμα 1
Βήμα 1
Βήμα 1

Βήμα 2

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το βήμα 1 για να αφαιρέσουμε και το δεύτερο τμήμα του λουριού και κρατάμε τις μεταλλικές μπαρέτες για το νέο λουράκι ρολογιού που θα τοποθετήσουμε.

Βήμα 2
Βήμα 2
Βήμα 2
Βήμα 3

Βήμα 3

Εισάγουμε τις μπαρέτες στα δυο τμήματα του λουριού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τοποθετούμε το τμήμα του λουριού με τις τρύπες στην ένδειξη 6 του ρολογιού. Αρχικά εισάγουμε την μπαρέτα στην μια υποδοχή και χρησιμοποιώντας τον εξωλκέα, πιέζουμε την μπαρέτα ώστε να μπει και στην δεύτερη υποδοχή. Τσεκάρουμε ότι οι μπαρέτα έχει ασφαλίσει και το λουράκι δεν «παίζει».

Βήμα 3
Βήμα 3
Βήμα 3
Βήμα 3

Βήμα 4

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το βήμα 3 για το δεύτερο τμήμα του λουριού με την αγκράφα. Τσεκάρουμε ότι οι μπαρέτες έχουν ασφαλίσει και το λουράκι δεν «παίζει». Το ρολόι μας είναι έτοιμο για να το φορέσουμε και να το απολαύσουμε.

Βήμα 4
Βήμα 4
Βήμα 4
Copyright © 2019-Timemaster