Αποστειρωτής UV (υπεριώδους ακτινοβολίας)

Για το κινητό σου τηλέφωνο και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Αποστείρωσε μέσα σε 10 λεπτά το smartphone σου, τα κλειδιά σου, το ρολόι σου, τα κοσμήματα, τα γυαλιά, Bluetooth ακουστικά ή την μάσκα σου. Η τεχνολογία που διαθέτει είναι κατάλληλη και για απολύμανση των μασκών προστασίας με σκοπό τη μείωση εξάπλωσης διάφορων ιών. Οι ακτίνες UV(253,7nm) σκοτώνουν το 99,99% των μικροβίων και των ιών . Η αποστείρωση γίνεται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατά την διάρκεια της αποστείρωσης ενημερώνεσαι ηχητικά σε τι ποσοστό έχει ολοκληρωθεί η αποστείρωση μέχρι να φτάσει το 100%. Ο αποστειρωτής PATONA είναι πιστοποιημένος με CE, FCC, RoHS. Μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, φορτίζει μέσω θύρας USB και μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας.

Χαρακτηριστικά Αποστειρωτή UV

  • Εξωτερικές διάστασεις: 218mm x 123mm x 53mm
  • Εσωτερικές διαστάσεις: 180mm x 100mm x 22mm . Μπορούν να αποστειρωθούν αντικείμενα που χωράνε στις παραπάνω εσωτερικές διαστάσεις.
  • Ρευμα εισόδου: DC 5V 1-2A
  • Watts: 2W
  • Maximum power 9W
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει USB καλώδιο και εγχειρίδιο χρήσης.
Για το κινητό σου τηλέφωνο και τα προσωπικά σου αντικείμενα.
Αποστείρωση κινητού τηλεφώνου

Αποστείρωση κινητού τηλεφώνου

Το κινητό μας τηλέφωνο συνήθως φέρει αρκετούς παθογόνους μικροοργανισμούς και βακτήρια. Τώρα με τον φορητό αποστειρωτή μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις στα χέρια σου ένα πλήρως απαλλαγμένο από βακτήρια και ιούς κινητό μέσα σε 10 λεπτά. Ταυτόχρονα με την αποστείρωση μπορείς να φορτίζεις το κινητό σου είτε ενσύρματα είτε ασύρματα (επαγωγική φόρτιση). Κατάλληλο για αποστείρωση κινητών έως 6”.

Αρωματοθεραπεία

Εάν σου αρέσουν τα αιθέρια έλαια και τα αρώματα, ο αποστειρωτής Patona έχει λειτουργία αρωματοθεραπείας. Ρίχνεις στην ειδική υποδοχή μια σταγόνα από το αγαπημένο σου έλαιο, τοποθετείς τα αντικείμενα που επιθυμείς να αρωματίσεις, πατάς το κουμπί και σε 10 λεπτά έχεις αρωματισμένα κινητό τηλέφωνο, μάσκα, κλειδιά και ρολόι.

Αρωματοθεραπεία

Απόκτησε τον δικό σου
Αποστειρωτή UV με 29,50 €

Φορητός αποστειρωτής, ιδανικός για αποστείρωση κινητών τηλεφώνων, κοσμημάτων, κλειδιών, γυαλιών, bluetooth ακουστικών, ρολογιών και άλλων αντικειμένων. Ευκολία στην χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Copyright © 2019-Timemaster