Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία

Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία

Δερμάτιvα λουράκια με 250 χρόνια εμπειρίας.


Όταν η τέχνη του χειροποίητου συνδυάζεται με την παράδοση και τις φρέσκιες ιδέες τότε το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Όλα ξεκίνησαν το 1765, όταν ο Johannes –Franz Hirsch, τεχνίτης του δέρματος από το Neunkirchen της Αυστρίας, επέβαλε μέσα από την δουλειά του την επιμονή στην λεπτομέρεια και το πάθος του για την τελειότητα.

Πιστοί σε αυτές τις αρχές, οι απόγονοί του συνέχισαν το έργο του μέσα στους αιώνες, φτάνοντας μέχρι τον Hans Hirsch, που έθεσε τις βάσεις για τη σύγχρονη μονάδα παραγωγής δερμάτινων λουριών για ρολόγια.

Σήμερα στο τιμόνι της Hirsch βρίσκονται οι Nikolaus & Matthäus Hirsch, η όγδοη γενιά των συνεχιστών της, έχοντας το προνόμιο να διαχειρίζονται τη μακρά παράδοση στην επεξεργασία του δέρματος που δίνει προσωπικότητα σε κάθε λουράκι της εταιρίας.

Οι περισσότερες εταιρίες υψηλής ωρολογοποιίας απευθύνονται στην Hirsch για τα δερμάτινα λουράκια που συνοδεύουν τα ρολόγια τους και θέτουν το λογότυπο τους στο λουράκι.

Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία
Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία
Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία

Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία, ραμμένα στο χέρι.

Η Hirsch στο Klagenfurt της Αυστρίας σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις, κατόπιν παραγγελίας, το δικό σου μοναδικό λουράκι , επιλέγοντας το δέρμα που επιθυμείς μέσα από μια ποικιλία 230 δερμάτων, χρωμάτων και πατρόν από την συλλογή της Hirsch.

Έμπειροι τεχνίτες του δέρματος καταφέρνουν και ικανοποιούν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Αυτός είναι ο λόγος που οι λάτρεις των ρολογιών από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Hirsch.

Γιατί να επιλέξω ένα custom made λουράκι;

Η επιλογή ενός συγκεκριμένου λουριού μπορεί να αλλάξει το ρολόι με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο τα ρούχα μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση ενός ανθρώπου.

Το κάθε ρολόι είτε είναι κλασικό, sport, chronograph, casual ή fashion μπορεί να αναβαθμιστεί επιλέγοντας το κατάλληλο λουράκι.

Πως μπορώ να παραγγείλω ένα χειροποίητο λουράκι ρολογιού;

Έχοντας στο νου το δικό σας τρόπο ζωής, επιλέγετε σχέδιο, δέρμα και χρώμα μέσα από την μεγάλη ποικιλία δερμάτων που προσφέρει η Hirsch. Ελάτε στο κατάστημα μας μαζί με το ρολόι σας και αναλαμβάνουμε με την εμπειρία των 35 ετών που έχουμε να λάβουμε τις σωστές μετρήσεις για το κατά παραγγελία λουράκι σας. Εσείς επιλέξτε μόνο το δέρμα και το χρώμα που θέλετε και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια των ειδικών.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης του;

Ο χρόνος παραλαβής από την επιβεβαίωση του χειροποίητου λουριού είναι 3-4 εβδομάδες. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης εντός 2 εβδομάδων με έξτρα χρέωση.

Σας διευκρινίζουμε ότι δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε αντικατάσταση στις ειδικές παραγγελίες διότι αυτά τα λουράκια κατασκευάστηκαν για εσάς κατόπιν ειδικής παραγγελίας.


Δερμάτινα λουράκια κατά παραγγελία

Λίγα λόγια για τα λουράκια ρολογιών Hirsch.

Τα λουράκια που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τη HIRSCH είναι ανθεκτικά στο νερό, φιλικά προς το δέρμα και έχουν ελεγχθεί ώστε να εξασφαλίζεται η μακροβιότητα η άνεση και η ελκυστική αισθητική, σε όλες τις περιστάσεις κατά τις οποίες οι πελάτες φορούν ένα ρολόι.

Η τεχνική που ακολουθεί η Hirsch στην κατασκευή των λουριών αλλά και στον ποιοτικό τους έλεγχο κάνει τα λουράκια ανθεκτικά στο νερό ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αντοχή στο νερό.

Τα χειροποίητα κατόπιν παραγγελίας δερμάτινα λουράκια Hirsch απορροφούν μικρή ποσότητα νερού ενώ παράλληλα στεγνώνουν γρήγορα, χωρίς να χάνουν την φυσική και αισθητική τους ποιότητα, την ελαστικότητα και την ομορφιά τους.

Ακραίες συνθήκες.

Τα λουράκια ρολογιών της Hirsch ελέγχονται σε υψηλές θερμοκρασίες, σε υψηλή υγρασία και σε συνθήκες έντονης εφίδρωσης του ανθρώπου έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν αλλαγές στην ελαστικότητα, στην ευελιξία τους και στην σταθερότητα του σχήματος τους.

Φιλικά στο δέρμα.

Η Hirsch φροντίζει, εκτός από την ποιότητα των προϊόντων, να προσφέρει και την μεγαλύτερη δυνατή άνεση στον πελάτη. Έτσι το δέρμα που χρησιμοποιείται για να «φοδράρει» την εσωτερική πλευρά από το λουράκι είναι ιδιαιτέρως φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, χάρη στο σύστημα “No allergy” – ένα ειδικό υλικό επικάλυψης που έχει δημιουργήσει η εταιρία. Όσον αφορά τις αναδιπλούμενες αγκράφες, αυτές δεν περιέχουν νικέλιο ούτε άλλα αλλεργιογόνα μέταλλα.

Εκτός από τους παραπάνω βασικούς ελέγχους, η εταιρία ελέγχει τα προϊόντα της και για άλλους παράγοντες φθοράς , όπως την αντοχή τους στο αλμυρό νερό, στις αμυχές, στην εφίδρωση, στην υγρασία καθώς και στο ηλιακό φως (ακτινοβολία UV).

Θησέως 13, Σύνταγμα, Τ.Κ. 10562

210 3314468

info@timemaster.gr

Copyright © 2019-Timemaster