Επιστροφές προϊόντων

Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τους τρόπους και την πολιτική επιστροφής προϊόντων. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα από την εταιρία μας. Για την επιστροφή προϊόντων είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.


Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της εταιρίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες λανθασμένα και με υπαιτιότητα της εταιρίας πουλήθηκαν προϊόντα (λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π). Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης αφού έχει παραλάβει. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με υπαιτιότητα της εταιρίας πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ. λ. π.). Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη, τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δε θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν για αντικατάσταση και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία / αγορά.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση.

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη.

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων από τον ίδιο τον πελάτη στην έκθεση η οποία βρίσκεται επι της Θησέως 13, στο Σύνταγμα, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία.. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία) μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Σε περίπτωση που ο πελάτης την ίδια ημέρα που του έγινε η παράδοση του προϊόντος δεν είναι ικανοποιημένος για προσωπικούς λόγους (π.χ. εμφάνιση προιοντος, χρώμα κ.ο.κ.) θα μπορεί να το αντικαταστήσει εφόσον:

  • Επικοινωνήσει την ίδια μέρα με την εταιρία.
  • Δεν έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν.
  • Δεν έχει χάσει κάποιο από τα έγγραφα.
  • Επιλέξει προϊόν το οποίο έχει μεγαλύτερο ή ίσο κόστος με το προϊόν που επιθυμεί να αντικαταστήσει και να πληρώσει τη διαφορά εφόσον υπάρχει.
  • Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιτρέπονται οι αντικαταστάσεις εμπορευμάτων.

Διαδικασία επιστροφής.

Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Η απόδειξη αγοράς να περιλαμβάνεται στην επιστροφή του προϊόντος.

Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρία από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας ή το επιστρέφετε ο ίδιος στην έκθεση Θησέως 13, Σύνταγμα, Αθήνα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως στην περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την εταιρία, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην επικοινωνία του με την εταιρία.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Οι επιστροφές των προϊόντων, γίνονται μέσω της ACS

Copyright © 2019-Timemaster