Λουράκι Rose της Hirsch

Λουράκι μεταξένιο, απαλό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το λουράκι Rose της Hirsch είναι το πρώτο λουράκι ρολογιού στον κόσμο κατασκευασμένο από αληθινά ροδοπέταλα. Θα δώσει ένα μοναδικό και ξεχωριστό στυλ στο ρολόι σας!

100% Animal free

Το λουράκι Rose της Hirsch είναι άλλο ένα πρωτοποριακό λουράκι από τη συλλογή Hirsch Nature Collection. Το Hirsch Rose είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από φρέσκα ροδοπέταλα, τα οποία επεξεργάζονται με τη μέθοδο της κρυοξήρανσης (ή λυοφιλίωσης) και τη βοήθεια της τεχνολογίας. Χάρη σε αυτή τη φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο, διατηρούν το χρώμα, τη δομή των κυττάρων, το σχήμα και την απαράμιλλη τρυφερότητά τους. Μετά από μία προσεκτική διαδικασία λείανσης, η σκόνη του τριαντάφυλλου εφαρμόζεται χειροποίητα στο εσωτερικό υλικό του λουριού μέσω μιας ειδικής διαδικασίας πολλαπλών στρώσεων. Υπάρχουν συνολικά 86 βήματα εργασίας μέχρι να ολοκληρωθούν τα μοναδικά αυτά αριστουργήματα.

Μοναδικό στυλ

Το Hirsch Rose είναι ένα 100% φυσικό προϊόν γι’ αυτό και η απόχρωση του ροζ μπορεί να ποκίλλει. Τα τριαντάφυλλα έχουν επίσης αποχρώσεις του κίτρινου μέσα τους. Έτσι κάνουν το κάθε λουράκι Hirsch Rose μοναδικό και ξεχωριστό. Διαθέτει αγκράφα Quick Release και είναι συμβατό με smart watch. Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη 18mm και 20mm. Το λουράκι Rose της Hirsch θα δώσει διαφορετικό και premium στυλ στο ρολόι σας, είτε αυτό είναι κλασικό είτε είναι smart watch.

Λουράκι ρολογιού Hirsch Rose

Το πρώτο λουράκι στον κόσμο φτιαγμένο από αληθινά ροδοπέταλα.

Δείτε το εδώ
Copyright © 2019-Timemaster