Λουράκια Hirsch συμβατά με Apple watch

Χάρη στα λουράκια HIRSCH, δεν θα χρειαστεί ποτέ να επιλέξετε ανάμεσα στη μόδα και την άνεση όταν πρόκειται για το ρολόι σας. Η HIRSCH προσφέρει πλέον υψηλής ποιότητας αντάπτορες για το Apple Watch προκειμένου να συνδυάσετε την μόδα με την άνεση και την λειτουργικότητα. Προσθέτοντας απλώς έναν προσαρμογέα στο λουράκι της HIRSCH, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το Apple Watch από ένα λειτουργικό ρολόι σε ένα fashion item.

Λουράκια Hirsch συμβατά με Apple watch

Απεριόριστες επιλογές

Το καλύτερο με τον αντάπτορα της Hirsch για Apple Watch είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το ρολόι σας πραγματικά δικό σας. Μόλις συνδέσετε τον αντάπτορα στο Apple watch μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές σε λουράκια θέλετε, ακόμα και εν κινήσει. Είτε θέλετε ένα λουράκι από καουτσούκ για outdoor δραστηριότητες, είτε θέλετε ένα δερμάτινο λουράκι ρολογιού για αυτήν την αίσθηση πολυτέλειας, μπορείτε να το έχετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι αντάπτορες της HIRSCH για Apple watch σάς επιτρέπουν να τοποθετήσετε οποιοδήποτε λουράκι ρολογιού 22mm σε ρολόγια Apple 44mm ή οποιοδήποτε λουράκι ρολογιού 20mm σε ρολόγια Apple 40mm.

Ποιότητα HIRSCH

Όταν αγοράζετε ένα λουράκι ρολογιού HIRSCH, μένετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η HIRSCH είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λουριών με ιστορία από το 1945. Από τις τεχνικές τους έως τα υλικά τους, η HIRSCH χρησιμοποιεί μόνο τις βέλτιστες πρακτικές για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα έχοντας ως τελικό αποτέλεσμα τα καλύτερα δερμάτινα λουράκια ρολογιών στην αγορά. Η HIRSCH έχει χρησιμοποιήσει την ίδια προσέγγιση όταν σχεδίασε τους αντάπτορες για Apple Watch, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι καλαίσθητο, στιβαρό και υψηλής αντοχής. Όλες οι αγκράφες και οι αντάπτορες της HIRSCH είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν ροζ χρυσό, μαύρο ή ασημί φινίρισμα που είναι σχεδιασμένο να αντέχει.

Δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε το λουράκι του Apple watch σε 5 απλά βήματα.

Βήμα 1

Αφαίρεσε το παλαιό λουράκι του Apple watch σου μαζί με τον αντάπτορα.
Βήμα 1

Βήμα 2

Επέλεξε τον αντάπτορα που ταιριάζει στο Apple watch σου. Διατίθενται αντάπτορες για Apple watch 40mm και για Apple watch 44mm σε 3 χρωματισμούς, μαύρο, ασημί και ροζ χρυσό.

Δές εδώ τους αντάπτορες για Αpple Watch

Βήμα 2

Βήμα 3

Επιλέγεις το λουράκι που ταιριάζει καλύτερα στο ρολόι και στο στυλ σου. Όλα τα λουράκια που έχουν φάρδος στην μπαρέτα 20mm μπορούν να τοποθετηθούν σε Apple watch 40mm. Όλα τα λουράκια που έχουν φάρδος στην μπαρέτα 22mm είναι συμβατά με τα Apple watches 44mm.

Δές εδώ λουράκια για Apple watch 40mm

Δές εδώ λουράκια για Apple watch 44mm

Βήμα 3

Βήμα 4

Τοποθετείς το λουράκι στον αντάπτορα. Τα λουράκια Hirsch διαθέτουν ενσωματωμένη quick release μπαρέτα που τοποθετείται πολύ εύκολα και γρήγορα στον αντάπτορα.
Βήμα 4

Βήμα 5

Τοποθετείς το λουράκι μαζί με τον αντάπτορα στο Apple watch.
Βήμα 5
Copyright © 2019-Timemaster