Όροι χρήσης

Οι παρόντες όροι χρήσης σε συνδυασμό με τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων δημιουργήθηκαν από την επιχείρησή μας με σκοπό να εξασφαλίζουν ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτηση σε εσάς, τους επισκέπτες του ιστότοπου υπό το εμπορικό σήμα "timemaster". Όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως "χρήστης" ή/και "πελάτης", αναλόγως αν περιορίστε σε απλή περιήγηση ή/και πραγματοποιείτε και παραγγελίες, θεωρείται ότι συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, χωρίς καμία εξαίρεση.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, τότε οφείλετε με ευθύνη σας να μην προχωρήσετε με την επίσκεψη και χρήση του ιστότοπου και κάθε περαιτέρω συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι όροι χρήσης και η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου μας είναι διατυπωμένοι στην ελληνική γλώσσα. Στην ίδια γλώσσα καταρτίζονται και οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο. Αναλαμβάνουμε, δε, την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους χρήστες και πελάτες μας για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστότοπου.

Copyright © 2019-Timemaster